Bács-Kiskun és Kecskemét az Utazás Kiállítás díszvendége

Forrás: turizmus.com

 2019. február 16. 11:16

A látogatók a kiállítás ideje alatt megismerhetik a hajósi pincesort és a bugaci pusztát is.

Az idei Utazás Kiállításon, amely Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje, Bács-Kiskun megye és Kecskemét belföldi díszvendégként lesz jelen.

”A kiállítás története során nem volt még példa arra, hogy egy egész megye ilyen összefogást valósítson meg és egész területének sokszínűségét bemutassa. Büszkék vagyunk értékeink gazdagságára és arra törekszünk, hogy a hozzánk látogatóknak valódi élményeket adjunk. A látogatók a kiállítás ideje alatt megismerhetik a hajósi pincesort, a bugaci pusztát, képzeletben egy sétát tehetnek a bajai Duna-parton, csobbanhatnak a félegyházi fürdőben, megcsodálhatják a kecskeméti Cifrapalotát, és természetesen megkóstolhatják a bajai halászlét, az alföldi borokat és a kecskeméti barackpálinkát. ”- emelte ki beszédében Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

Rideg László, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke beszél

Fotó: turizmus.com

„Úgy gondolom, hogy a fejlődés szerves része Kecskemétnek és a megye egészének egyaránt. Az Utazás kiállítás egy remek lehetőség arra, hogy mindezt megmutassuk” – mondta el beszédében Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Városának alpolgármestere.

Bács-Kiskun megye és Kecskemét közös kiállítóhelye a Hungexpo Vásárközpont „A” pavilonjának 307A és 308A standja.