Baján lesz a XXI. Országos TDM konferencia

Forrás: turizmus.com

 2019. április 23. 12:12

Május 8-10. között Baja és TDM szervezete ad otthont az Országos TDM konferenciának, a regisztráció hamarosan elindul, a program véglegesítés alatt áll.

Május 8-án, 16.30-tól best practise-ek délutánja zajlik, ahol a szervezetek megismerhetik egymás jó gyakorlatait, az ötleteket és megvalósításuk tapasztalatait 4 kiemelt témában. A programot "Városismereti Bolyongás" és grillvacsora követi.

 

Baja és TDM szervezete ad otthont az Országos TDM konferenciának

Fotó: karpatinfo.net

Május 09-én 09.30-tól kerül megrendezésre a konferencia szakmai napja, hasznos és tartalmas előadásokkal, szakmai szervezetekkel történő pódiumbeszélgetéssel, melyet a csapatépítés jegyében közös kisvonatos utazás és gemenci sétahajókázás egészít ki. Az esti program – turisztikai kvízjáték és gálavacsora - kapcsán arra kérik a szervezők a résztvevőket, hogy mindenki hozzon magával valamilyen formában (akár voucherként) egy olyan helyi terméket, amely leginkább jellemzi a desztinációjukat.

Május 10-én 09.30-tól a jövőépítés jegyében folytatódik a program. Ekkor kerül sor a Magyar TDM Szövetség közgyűlésére, összegzik a stratégiai workshopokon elhangzottakat, meghatározzák a főbb irányokat, szövetségi és szervezeti feladatokat, valamint előtérbe kerül a minőségmenedzsment rendszer bevezetése is.

Az esemény helyszíne a Petőfi-szigeten lévő Turisztikai Központ és a Duna Wellness Hotel, részletek hamarosan a www.tdmszovetseg.eu oldalon találhatóak.