Jó hír a diákoknak, egy héttel később kezdődik a jövő évi Balaton Sound

Forrás: turizmus.com

 2023. október 30. 12:27

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után lesz a Heineken Balaton Sound. Az első fellépők bejelentésére még várni kell, de november 2-tól már elkezdik a jegyek árusítását early bird akcióval.

„Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával. A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál" – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

A fesztivált jövőre július 3–6. között rendezik meg.

Jövő nyáron a szokásosnál egy héttel később kezdődik a Balaton Sound

Fotó: Heineken Balaton Sound

 

Jövőre tovább növelik a Balaton Sound egyediségét adó vízparti élményeket, és a várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. A közönség visszajelzése alapján új kempingszolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten – mindenki nagy megelégedésére – a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

A szervezők most egy kedvezményes akcióval indítják a jegyértékesítést: november 2-tól, három napon át 64 900 forintért lehet megvenni a Soundra a fesztiválbérletet, és ezzel párhuzamosan – a korábbi évektől eltérően – már a diákjegyek is elérhetőek lesznek, most 53 900 forintért.