Balaton, új perspektívából - VIDEÓ

Forrás: turizmus.com

 2017. február 16. 14:38

Új videóval állt elő a 3Dpano.hu, a kisfilm egészen új perspektívából mutatja be legnagyobb tavunkat. Megnézhetjük, milyennek látni a Balatont a tó körüli kilátókból, amelyek egyébként önmagukban is izgalmas és látványos épületek.

Kicsit úgy vagyunk a balatoni kilátókkal, mint Gombóc Artúr a csokival a Pompom című mesében: lehet szögletes vagy kerek, imádjuk. A balatonboglári gömbkilátó, a balatonföldvári spirál alakú, az alsóörsi, őrtorony szerű mind-mind vonzó és izgalmas önmagában is. Nem beszélve arról a lélegzetelállító kilátásról, amely belőlük elénk tárul.

A 3Dpano a Balaton körüli kilátókról készült panorámafotókat és videókat összevonva olyan kedvcsináló videót készített, amely akár ötletadó útikalauzként is szolgálhat a tavat tavasszal aktívan felfedezni vágyók számára.

Badacsony, Kisfaludy kilátó

Fotó: 3Dpano.hu

A tavasz közeledtével már alig várják a túrázást kedvelők, hogy előkerüljenek a tavaszi túracuccok, a bakancs és a bringa, és nekivághassanak az első, napsütésben megtett kirándulásoknak. Erre a balatoni kilátók kiváló alternatívát jelenthetnek.

Van, aki máris elkezdte: a balatoni gasztrotérkép szerkesztői például Balaton Caminot szerveztek,  a napokban megkezdett túra során gyalogosan járják körbe a Balatont, érintve sok szálláshelyet, vendéglátóhelyet, kiemelt balatoni attrakciót, és a kilátókat is.

A 3Dpano munkatársai hangsúlyozzák: a korábbi Kacsa-lék videó is rámutatott, mennyire megváltoztak a tartalomfogyasztási szokások, és ennek megfelelően a marketingeszközök hatékonysága is. A közönség szereti a rövid, impulzív, könnyen fogyasztható tartalmakat, amilyen ez a videó is.

De beszéljen a szavak helyett a kisfilm és kilátókat bemutató virtuális túra!