Be sporty – Trendi, aktív és zöld – Hévíz

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. június 27. 14:41

Hévízről szinte mindenkinek – nagyon helyesen – a Hévízi-tó és a gyógyturizmus ugrik be elsőre. Azonban arra sokan nem is gondolnak, hogy ha a nyári pihenés alatt is szeretnénk aktívak maradni, Hévíz az egyik legjobb opció.

2022-re döntő szempont lett a desztináció kiválasztásában, hogy az mennyi aktív programlehetőséget kínál gyönyörű zöldkörnyezetben, valamint az adott hely fenntarthatósága szintén kiemelt szerepet kap ebben a folyamatban. Hévíz ezeknek a trendeknek kiválóan megfelel; fő attrakciója, a tó természeti adottságainak köszönhetően a környezettudatosság legjobb mintája: sem fűteni, sem vegyszerekkel tisztítani nem kell a vizét.

A Hévízi-tó a környezettudatosság legjobb mintája

Fotó: Hévíz Turisztikai Nonprofit Kft.

Az elmúlt időszak kiváló lehetőséget teremtett arra is, hogy bemutassuk Hévíz egy eddig kevésbé ismert, sportos arcát, felhívva a figyelmet az aktív és egészségtudatos életmódot folytatók számára, hogy fedezzék fel fürdővárosunkat – nyilatkozta Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hévíz az aktív és egészségtudatos életmódot folytatók számára is sok lehetőséget kínál

Fotó: Hévíz Turisztikai Nonprofit Kft.

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. nyereményjátékot indított azok számára, akik szeretnék személyesen is kipróbálni, hogy milyen sportos lehetőségeket kínál Hévíz és térsége. A fittek értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

IDE kattintva a leendő vendégek letesztelhetik, hogy mely aktív vagy éppen lustálkodási program illik hozzájuk a legjobban, és ezekhez tuti tippeket is kaphatnak. A nyaralás után pedig egy játékos kérdőív segítségével mérhetik fel az „eredményüket” .

A Hévízi-tavat kötelező kipróbálni, hiszen óriási élmény a világ egyik legegyedibb tavában úszkálni akár télen, akár nyáron. TIPP: Az egész éves gép előtti görnyedés miatt bekötött izmokat egy kicsit le is lazítja.

(X)