Becsomagolt kulturális élmény a Margit-szigeten

Forrás: turizmus.com

 2015. április 29. 17:56

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál „Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel!" komplex élményszolgáltatása.

A Budapesti Nyári Fesztivál 12 hétvégére kínál exkluzív kulturális és turisztikai csomagokat jelentős kedvezménnyel. Az élményszolgáltatásokkal egybekötött komplex csomagok – csakúgy, mint a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadok előadásaira szóló jegyek – SZÉP Kártyával is megválthatók.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években megújult Margitszigeti Nagyszínpad az udvarán álló 104 éves víztoronnyal Közép-Európa legszebb nyári játszóhelyévé vált, ahol minden műfajban kínálunk látványos produkciókat, a legjobb művészek és sztárelőadók közreműködésével. A kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésével egyrészt a belföldi turizmust kívánjuk erősíteni, másrészt szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni élményt" – nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. igazgatója.

 

A fesztivál a „Több mint színház, Élmény!" szlogenjéhez híven idén is üzemelteti a Színházi hajójáratot. Az előadásokra érkező különjáratok és a naponta ötször közlekedő sétahajók a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkeznek. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex csomagajánlatok négy szállodai partner: a Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort, a Novotel Budapest Danube, a Mercure Budapest Buda és a Star Inn Hotel kínálatából választhatók. A 2015. június 12. és augusztus 30. közötti időszakra a SZÉP Kártya két alszámlájával is (szabadidő és vendéglátás) érvényesíthető csomagokban számos extra szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek.

A www.szabadter.hu oldalon elérhető a szállodák eltérő ajánlata, valamint a Budapesti Nyári Fesztivál teljes programja, amelyre a csomagajánlaton kívül május végéig 10%-os Early Bird kedvezmény érvényesíthető.