Bemutatkozik a Pannónia hajó

Forrás: turizmus.com

 2016. július 07. 14:03

A nemrégiben eredeti állapotába visszaállított Pannónia flottánk egyik legkisebb tagja. Különleges dízelmotorjának egyedi hangja teszi különlegessé az 1927-ben épült hajót. Intim, bensőséges légköre és kiváló konyhája gondoskodik arról, hogy egy itteni rendezvény biztosan felejthetetlen legyen.

A dunai hajózás békebeli időket idéző hangulatától válik a Pannónia a magas színvonalú rendezvények állandó otthonává. Minden fedélzetén különlegességek várják: az alsó szinten kényelmes bőrgarnitúra, a felsőn pedig a négy évszakot ábrázoló, egyedileg épített ólomüveg mennyezet teszi izgalmassá.

A VINTAGE emblémát viselő hajó az 1900-as évek stílusát idéző belső terekkel rendelkezik. Archaizáló, de modern, art deco jegyeket viselő fedélzetek jellemzik. Az egykori dunai hajózás fénykorában ismert minőségi anyaghasználat, mint a rézkorlátok és -kilincsek, a tömörfa burkolatok és üvegdíszek köszönnek vissza minden szintjén.

További tudnivalókért és a hajó bérlésével kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el a www.pannoniahajo.hu honlapra! (x)