Bemutatkozott a Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa

Forrás: turizmus.com

 2019. január 16. 11:35

A Centrál Kávéházban tartott prezentáción és üzleti vacsorán mutatkozott be a Sun&Fun Holidays exkluzív partnere, a törökországi Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa.

„Volt egy álmunk 2014-ben, amikor megnyitottuk a Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa-t. Nemcsak szállást akartunk nyújtani, hanem azt akartuk elérni, hogy az alkalmazottaink és a vendégeink is boldogok legyenek” – foglalta össze a létesítmény filozófiáját Ahmet Aras elnök a Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa bemutatkozó katalógusában.

2019. január 14-én Gökhan Göktepe sales és marketing igazgató, valamint Metin Tasyurt sales és  marketing képviselő mutatta be az utazási irodák meghívott képviselőinek a Centrál Kávéházban tartott prezentáción, hogyan sikerült ezt megvalósítani. A rendezvényen jelent volt Tolga Deniz Sariyüce, a Sun&Fun Holidays ügyvezető igazgatója is.


A Port Nature Luxury Resort Hotel & Sp all inclusive létesítmény, mely elsősorban a családok és a gyerekek pihenését szeretné gondtalanná és feledhetetlenné tenni. Ennek megfelelően a gyerekeket 10:00 órától 22:00 óráig várják a Mini Club szakképzett gondozói. A kicsik számos program közül választhatnak, van itt bohóc- és buborék-show, túlélő és kite-fesztivál, mini disco, ugrálóvár, hetente egyszer pedig jelmezbál. A családbarát jelleg a Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa létesítményiben is megjelenik. A nagyobbakat gyerekmedencék és a 18 csúszdás aquapark várja, a legkisebbeket pedig babahomokozó. A gyerekeket tánc- tenisz- vagy úszás-kurzusokra is be lehet íratni.

Az éttermek egész nap kínálnak a la carte menüt a különböző nemzetek konyháiból, és még előzetes foglalásra sincs szükség. A komplexumban különösen nagy hangsúly fektetnek az egészséges táplálkozásra: a bárok frissen facsart gyümölcsleveket kínálnak, és a friss ételeket – a legkisebbeknek püréket – a szülők előtt készítik. A vendégek a legismertebb márkákkal találkozhatnak: Danone, Bebelac, Algida, ami pedig a kávét illeti, a világon egyedülálló módon Davidoff-kávét szolgálnak fel akár elvitelre is. Különösen vonzó lehet az édesszájúaknak, hogy napi 16 órán keresztől elérhető a jégkrém, és szintén ingyen szolgálnak fel gofrit vagy fánkot. A tinédzsereket – vagy magukat annak érzőket – game center és playstation szoba csábítja.