Bemutatkozott az Eurocomm-PR új budapesti irodája

Forrás: turizmus.com

 2016. június 06. 21:27

Bécs városa szorosan együttműködik jó néhány európai fővárossal, köztük Budapesttel is, amelyhez sokrétű történelmi, gazdasági, turisztikai és kulturális munkakapcsolat fűzi.

Az Eurocomm-PR új budapesti irodája egy reprezentatív Széchenyi rakparti irodaházban kapott helyet. A partin először Berta Zsuzsanna, a budapesti képviselet-vezető üdvözölte a megjelenteket, majd átadta a szót a Bécsből érkező kollégáknak.

Az iroda avatásán részt vettek és üdvözlő beszédet mondtak Marcin Kotlowski és Markus Pöllhuber, az Eurocomm-PR igazgatói. Mindketten hangsúlyozták, mennyire fontos ma az európai városok együttműködése és tapasztalatcseréje, hiszen kontinensünkön egyre többen élünk városokban, hasonlóak a gondjaink és örömeink. Bécs város külképviseleti irodájának vezetői felhívták a figyelmet néhány idei kiemelt bécsi rendezvényre is.

Eleget tett a meghívásnak Budapest főpolgármesteri hivatalának több vezetője, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség bécsi képviselet-vezetője, Kovács Balázs, illetve számos gazdasági szakember, politikus és újságíró.