Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában

Forrás: turizmus.com

 2022. november 19. 19:13

Az elszabadult energiaárak miatt meghatározatlan időre bezár a szentendrei V8 uszoda és szabadidőközpontban működő mesterszauna.

A szaunaprogramokat üzemeltető Aufguss Kft. a közösségi médiában jelentette be, hogy november 18-tól a szentendrei V8-ban található ún. mesterszaunában – amely 40 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb alapterületű hazai szaunák közé tartozik – a szaunaprogramok szünetelnek.

Bizonytalan időre bezár hazánk egyik legnagyobb alapterületű szaunája

Fotó: V8

A bejegyzésben ezt írják: „Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellnessrészlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben, bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban.

Hittünk és hiszünk benne, hogy ez a helyzet megoldódik – a mostani döntés értelmében azonban átmenetileg szüneteltetnünk kell a V8-ban a programokat. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson, és minden jó hírről azonnal beszámolunk.

Most azonban a világbajnoki fordulóknak, az első profi hazai képzéseknek, a szaunamester-konferenciáknak és sok más meghatározó szakmai eseménynek is otthont adó, legendás mesterszauna egy időre bezárja ajtajait" – olvasható a bejegyzésben.