Bibionében akár 64 négyzetméteres saját partszakaszunk is lehet

Forrás: turizmus.com

 2020. június 09. 18:13

A venetói turisztikai település biztonságos nyaralást ígér minden látogatójának. Olaszország legszélesebb homokos tengerpartján akár 64 négyzetméteren élvezheti szabadságát a turista, aki idén háromféle napozóterület között választhat.

Közvetlenül a tengerparton a 16 négyzetméteres területet ajánlják a strandolóknak, a víztől távolabb igényelhetők egyre nagyobb területek, a rendkívüli kényelmet és biztonságot nyújtó 32, vagy akár 64 négyzetméteren.

Mint azt a település turisztikai irodája hangsúlyozza, az árak változatlanok a településen szállást foglalók számára is, hiszen a szállás árában a napozáshoz szükséges hely is benne van, így az gyakorlatilag ingyenes.

A pénztárak, mosdók és a boltok az előírásoknak megfelelő higiéniai szabályok szerint működnek; a nyugágyakat és a napernyőket nemcsak naponta fertőtlenítik, de minden egyes vendég után is.

Bibione felkészült a turisták fogadására

Fotó: Bibione Live Sajtóiroda

A vendég a maximális kényelmet és biztonságot élvezheti tízórainál, ebédidőben vagy az esti aperitif elfogyasztásakor, mivel ezek egy telefonos alkalmazás segítségével közvetlenül a napernyő alá rendelhetők – tájékoztat az iroda.

Közös összefogás eredménye ez a munka, hangsúlyozza Gianfranco Prataviera, a Bibione Spiaggia elnöke: „Bízunk benne, hogy kiváló eredményt tudunk felmutatni, ami minden vendégünk javát szolgálja, mert Bibionében idén még szebb, még zöldebb és még rendezettebb strandot találnak a vendége, tavalyi áron, de nagyobb területen számos kiegészítő szolgáltatással”.