Borok, programok, borszeminárium a II. Hévízi Borünnepen

 2013. július 29. 14:21

2013. augusztus 16-20. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit.

Bemutatkoznak Balaton-felvidéki és zalai borrégió képviselői, valamint

Bock Pincészet

Borbély Családi Pincészet

Brill Pálinkaház

Bussay Pincészet, akiknél megkóstolhatjuk a 2013-as Hévíz Város Bora választáson győztes címet szerzett Bussay Esküvé-t is!

Demeter Pincészet

Kertész Családi Pincészet

Laposa Birtok Kft.

Polgár Pincészet

Royal Tokaji Borászat

Szentesi Pince

Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet

Villa Sandi & Co Prosecco termékek

 

A látogatók a borokat szakértők segítségével is vizsgálhatják, elemezhetik, kóstolgathatják az immár hagyományos borszemináriumok alkalmával.

 

A jó borok mellett színes programkínálat biztosítja az esti kikapcsolódást, valamint gasztronómiai- és kézműves vásár is várja a látogatókat. A fellépők között több ismert zenekar, színész és énekes szerepel. Itt lesz a Vivat Bacchus Énekegyüttes, a Neo Folk és a Hetedik Kortárs Táncszínház, a Group ’n’ Swing zenekar, a Mystery Gang és a Republic is. Emellett Gregor Bernadett és Egyházi Géza főszereplésében megnézhetjük a Bál a Savoyban c. előadást, de Edith Piaf és Frank Sinatra est is megrendezésre kerül, augusztus 18-án fellép a Budapest Jazz Orchestra Malek Andrea vendégszereplésével.

További információ: http://www.heviz.hu/programok/ii-hevizi-borunnep1