Bővíti szálláshelyeit a születésnapos Kumánia

Forrás: turizmus.com

 2019. május 04. 19:33

Heteken belül 16 lakókocsi-állással bővül a kisújszállási kemping, és őszre elkészül az új kültéri gyógymedence is a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben.

A távlati elképzelések között újabb tíz faház építése, a jelenleg 30 szobás hotel bővítése, és egy kültéri élménymedence kialakítása is szerepel. Májusban indul a Hotel Kumánia törzsvendég programja, mellyel a visszatérő vendégek lojalitását kívánják tovább erősíteni.

Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője a fürdő 7. születésnapja alkalmából megtartott sajtótájékoztatón megmutatta azt a védjegytáblát, melyet nemrég a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselőjétől vehetett át a Hotel Kumánia*** superior nevében. Az igazgató hangsúlyozta, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj azt bizonyítja, hogy a vendégek Kisújszálláson is minőségi szolgáltatásokkal találkozhatnak. Az ügyvezető igazgató szerint a hozzájuk érkező vendégekre a jövőben is kiemelt figyelmet kívánnak fordítani, és további fejlesztésekkel szeretnék a minőségi turizmust szolgálni.

Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője (balra) és Kecze István, Kisújszállás polgármestere

Fotó: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek