Bringás reggelik Óbudán

Forrás: turizmus.com

 2016. március 24. 17:57

Március 25-én reggel 7 és 9 óra között ingyen reggelivel várják a This is Melbourne Too kávézóba a kerékpáron érkezőket.

A budapesti biciklis közösséget megmozgató-összefogó programsorozat február 26-án vette kezdetét, Óbudán. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának felkérésére három, harmadik kerületi vendéglátóhely, a This Is Melbourne Too kávézó, a Rozmaring Kertvendéglő, valamint az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont is csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amely a bringás életmód előnyeire szeretné felhívni a figyelmet.

A BIKE & BREAKFAST névre hallgató akció keretében az első tavaszi hónap utolsó péntekjén a This is Melbourne Too (III., Záhony utca 7.), áprilisban az Esernyős, májusban pedig a Rozmaring Kertvendéglő várja majd a kerekezőket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és a részt vevő vendéglátóhelyeknek nem titkolt célja, hogy közösen hívják fel a figyelmet a kerékpáros közlekedés környezet- és egészségtudatos voltára, így népszerűsítve ezt a rendkívül hatékony közlekedési formát.