Búcsúztak a nyártól a Miss Balaton szépségei

Forrás: turizmus.com

 2018. november 12. 12:26

Bíró Barbara Cynthia és Foczkó Dalma a Miss Balaton 2018 augusztusi fináléján nemcsak az udvarhölgyeknek járó címmel, de egy-egy páros, tunéziai utazással is gazdagabbak lettek.

Cynthia a párjával vágott neki az útnak, míg Dalma szülinapos anyukájával utazott, akinek egy különleges meglepetéssel is készült.

Idén augusztusban is gyönyörű lányok állhattak a Miss Balaton finálé színpadán. A tizenkét versenyző közül végül Tóth Lilla Hanna lett a 2018-as királynő, mellette a fiatal anyuka, Foczkó Dalma a második, Bíró Barbara Cynthia pedig a harmadik helyen végzett. A két udvarhölgy a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából a festői szépségű Sousse városában tölthetett el egy-egy hetet másodmagával, ahonnan maradandó élményekkel térhettek haza.

Cynthia párjával már régóta szeretett volna elutazni a mediterrán országba, így különösen várták ezt az egy hetet. „Mindkettőnknek nagyon tetszett Sousse városa. Igyekeztünk az utazás minden percét kihasználni és minél több élményt szerezni. A strandolás mellett sokat sétáltunk a belvárosban, éttermekben, kávézókban és piacokon jártunk. Bár a helyi ételek nekem kicsit fűszeresek voltak, a kandírozott magvak nagyon ízlettek, így azokból bőven hoztunk haza is” – mesélte az udvarhölgy.

Foczkó Dalma, a Miss Balaton verseny második helyezettje

Fotó: turizmus.com

Foczkó Dalma, aki fiatal anyukaként indult a Miss Balaton versenyén, nyereményútjára édesanyjával utazott. „Mivel anyukámnak pont ekkor volt a születésnapja, szerettem volna neki ezzel meghálálni mindazt, amit tőle kaptam. Egy kis segítséggel sikerült meglepnem még egy isteni tortával és egy kis tűzijátékkal is az egyik helyi cukrászdában” – mesélte Dalma. „Igazi anya-lánya hét volt, rengeteget kirándultunk, jártunk például Az angol beteg és a Csillagok háborúja filmek forgatási helyszínein is, meg persze tevegeltünk is. Igyekeztünk minden helyi különlegességet kipróbálni, megkóstolni, és be kell vallanom, az édességek teljesen rabul ejtettek” – mesélte el élményeit a Miss Balaton 2018 első udvarhölgye.