Budapest Kártya volt a nyeremény a tel-avivi Magyar Napokon

Forrás: turizmus.com

 2015. május 27. 14:27

A Budapest Fesztivál és Turisztikai Központ is hozzájárult a 2015. május 14-16 között Tel Avivban megrendezett Magyar Napok sikerességéhez. A fesztivál látogatói közötti 10 darab 72 órás Budapest Kártyát sorsoltak ki.

Több mint tízezren voltak kíváncsiak a magyar nagykövetség által szervezett rendezvényre a HaTacha szórakozónegyedben, a kulturális és gasztronómiai élvezetek rengeteg érdeklődőt vonzottak. Kürtöskalács, túrógombóc, pörkölt, lángos, palacsinta mellé pálinkát, unicumot és magyar borokat kóstolhattak az érdeklődők. A talpalávalót a Szécsényi Palóc Néptáncegyüttes és Farkas Zsolt Jazz triója szolgáltatta. A Rubik kocka bemutató gyereket, felnőttet egyaránt a színpadhoz vonzott.

A BFTK informátora Budapest szépségéről, látnivalóiról, közlekedéséről és turisztikai szolgáltatásairól valamint a Budapest Kártya hasznosságáról tájékoztatta az érdeklődőket. A turisztikai pultnál konkrét szállás-wellnesscsomagokat és gépkocsi bérlést kínált a GoWellcation izraeli turisztikai cég, akik a Budapest Kártya árusításáról is tárgyaltak a BFTK képviselőjével.