Budapesten is elindult Mexikó új turisztikai kampánya

Forrás: turizmus.com

 2018. január 19. 12:29

Az “Egy Egyedülálló Világ” kampány a mexikói turisztikai kínálat sokszínűségét mutatja be.

A magyarországi Mexikói Nagykövetségen indították útjára a “Mexikó, Egy Egyedülálló Világ” | México, Un Mundo en sí Mismo | Mexico, A World of its Own nemzetközi kampányt, David Nájera nagykövet és a Mexikói Turizmusfejlesztési Tanács Magyarországért felelős irodájának igazgatója, Patricia Eversbusch vezetésével.

Beszédében Nájera Rivas nagykövet megerősítette, hogy Mexikó olyan ország, amely lehetővé teszi az odalátogatóknak, hogy újra felfedezzék a szépségét és kincseit. Patricia Eversbusch hangsúlyozta: Magyarország rendkívül fontos piac Mexikó számára, rámutatva a 2015 és 2016 között Mexikóba látogató magyar turisták számának 9,3%-os növekedésére.

Mexikó, egy egyedülálló világ

Fotó: turizmus.com

Az “Egy Egyedülálló Világ” kiemeli a mexikói turisztikai kínálat sokszínűségét és változatosságát, amely épp akkor indult útjára, amikor Mexikó a világ nyolcadik leglátogatottabb országává vált a 2017-es évben. 2012-ben még a 15. helyet foglalta el ugyanezen a listán (forrás: Turisztikai Világszervezet).

A “Mexikó, Egy Egyedülálló Világ” kampány olyan történetek köré szerveződik, amelyek sokszínű élményekről mesélnek az utazók széles körének. Mexikó egy olyan ország, amely vonzza a külföldi utazókat, minden egyes látogatásnál hosszabb tartózkodásra ösztönözve őket. A kampány szerint a kérdés nem az, hogy el kell-e látogatnod Mexikóba, sokkal inkább az, hogy milyen messzire akarsz eljutni.

A “Mexikó, Egy Egyedülálló Világ” kampányhoz naprakésszé tették a visitmexico.com honlapot, amelyet összehangoltak a különböző digitális és közösségi médiaprogramokkal, reklámokkal és rendezvények szervezésével. A kampány tartalmát és üzeneteit úgy alakították ki, hogy mindenki számára testre szabhatók legyenek, beleértve a napsütést és a strandot, a romantikát, a kalandot és a természetet, az egészségturizmust, az LMBT közösséget, a hajókörutakat, a kulturális turizmust, a nagy hatású eseményeket, a luxust, a fenntarthatóságot és a gasztronómiát.

A kampány elindításáról a Nagykövetség közösségi oldalairól is tájékozódhat:

https://www.facebook.com/Embamexhu/