Budapestet népszerűsítik a bécsi villamosok

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. december 10. 12:54

Bécs legforgalmasabb útvonalain év végéig Budapestet népszerűsítő villamosok közlekednek, s egymás után jelennek meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban a magyar fővárosba csalogató csalogató cikkek.

A médiamegjelenések között Ausztria egyik legkedveltebb napilapja, a Kurier weboldalán

egész decemberben meggyőző képekkel illusztrált, egy hónapig tartó PR cikksorozat olvasható.

Mindez része annak az imázserősítő kampánynak, amelyet a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete az adventi időszakban a téli Budapest-kampányra (Budapest Winter Invitation) alapozva folytat az osztrák piacon, így a komoly vásárlóerővel rendelkező osztrákok figyelmét ismét a kiváló minőségű és megújult magyarországi turisztikai szolgáltatásokra irányítja.

Az integrált kampánynak része a társaság által frissen elkészített videóüzenet is, amelyben a hazánkba látogató turisták mondják el, hogy Magyarország biztonságos, lenyűgöző, „ötcsillagos" úti cél. A kültéri, online és nyomtatott reklámeszközök mellett hamarosan a gerillamarketing eszköztárát is beveti az MT Zrt. bécsi képviselete. Az imázserősítő és forgalomélénkítő turisztikai kampány 2016-ban három ütemben tovább folytatódik az osztrák piacon.