Budapesti hétvégéért és Forma-1 belépőért játszhattak a britek

Forrás: turizmus.com

 2016. július 21. 14:30

Az MTÜ londoni külképviselete idén harmadik alkalommal népszerűsítette a Forma-1 Magyar Nagydíjat, ezúttal a Jet2.com légitársasággal és a Jet2 Holidays-szel közösen indított nyereményjátékkal.

A Jet2.com a negyedik legnagyobb állandó járatokat üzemeltető brit légitársaság az Egyesült Királyságban. Központjuk Leeds Bradfordban van, további bázisaik pedig Manchester, Belfast, Edinburgh, Newcastle, East Midlands, Glasgow és 2017 márciusától Birmingham. A felsorolt bázisok közül jelenleg négyből (Leeds, Manchester, Edinburgh, East Midlands) üzemeltetnek, összesen heti 12 járatot Budapestre. A Jet2Holidays az Egyesült Királyság harmadik legnagyobb tour operatora, amely a városlátogató desztinációk között értékesíti Budapestet, évről évre bővítve a velük közvetlen szerződésben álló 4-5 csillagos szállodák, valamint a szállás mellé kínált attrakciók számát – írja a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében.

A nyereményjáték a Jet2.com & Jet2 Holidays social média felületein zajlott áprilisban és a nyerteseket a Jet2citybreaks egyéves születésnapján hirdették ki. A legszerencsésebb egy budapesti hétvégét nyert repülőjeggyel, szállással a Hilton Budapestben, valamint 2 db Szuper Gold hétvégi jegyet a Forma-1 Magyar Nagydíjra. Ezenkívül három magyar élelmiszer-különlegességeket tartalmazó ajándékcsomagot is kisorsoltak különdíjként a résztvevők között.