Budapestre csábulhatnak az AirFrance és a KLM légitársaság japán utasai

 2012. október 11. 21:06

Hatoldalas, Magyarországról szóló cikk ragadhatja meg azoknak a japán utazóknak a figyelmét, akik az AirFrance és a KLM Japánból Párizsba és Amszterdamba tartó járatain található fedélzeti magazint fellapozzák. A lap október-decemberi számában megjelent különleges összeállítás – mely fővárosunkat a Duna gyöngyszemeként mutatja be – egy korábbi, a Magyar Turizmus Zrt. és az AirFrance szervezésében megvalósult tanulmányút nyomán készült.

A cikkben gyönyörű fotók bizonyítják, hogy mennyi kincset rejteget hazánk az ide látogató turisták számára. A fedélzeti magazint fellapozók például elmerülhetnek fővárosunk főbb nevezetességeiben, kulturális és gasztronómiai kínálatunkban, de képzeletben csobbanhatnak a Széchenyi fürdő medencéjében, sőt a cikk még Tokaj csodálatos vidékére is elkalauzolja az olvasókat. A pazar összeállítás várhatóan nemcsak képzeletben csábítja a japán utazókat hazánkba.
A KSH legfrissebb statisztikai adatai szerint, 2012. január-augusztusban 102.900 japán vendégéjszakát regisztráltak a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken, ami 30,3%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.