Buongiorno, Milánó!

Forrás: turizmus.com

 2016. március 22. 15:17

2016. március 17-én Nyíregyháza is képviselte magát a Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviselete és az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság által szervezett Prémium Napon Milánóban.

A szakmai workshop célja az Észak-alföldi régió, mint új, könnyen elérhető, különleges desztináció megismertetése az olasz turisztikai szakmával, a Wizz Air Debrecen-Milánó járatnyitás kapcsán. A rendezvényen több mint 60 utazási iroda és tour operátor vett részt, akiket Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere, Dr. Kovács Ferenc köszöntött.

 

A szakemberek részéről élénk érdeklődést mutatkozott a nyíregyházi turisztikai ajánlatok iránt, elsősorban a gyógyvíz, gyógyászati kezelések valamint a kerékpározási lehetőségek álltak a tárgyalások fókuszában. A rendezvényen részt vevők között kisorsolásra került a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.hosszú hétvégére szóló felajánlása.

 

A látogatás során Dr. Kovács Ferenc egyeztetett Dr. Hagymási Tündével, Magyarország Nagykövetsége külgazdasági szakdiplomatájával a gazdasági és befektetési akciókról, további olaszországi együttműködési lehetőségekről.

A debreceni repülőtér növekvő utasforgalmát és a két város közelségét kihasználva a későbbiekben célzott marketingkampányokkal kívánjuk a repülőtérre érkező utasok figyelmét felkelteni Nyíregyháza turisztikai attrakciói iránt – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.