Campus Eleven: 11 este, több mint 150 programmal

Forrás: turizmus.com

 2020. június 04. 11:34

A járvány miatt idén nyáron sajnos nem vehetünk részt a hagyományos nyári fesztiválokon, elmarad többek között Debrecen egyik legnépszerűbb nyári eseménye, a Campus Fesztivál is, a fesztiválélményről azonban nem kell lemondani, nyár végén ugyanis jön az Campus Eleven.

A debreceni Nagyerdő jól ismert fesztiválhelyszíneire – a Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony körüli területre – tervezett nagyszabású rendezvénysorozat 2020. augusztus 19. és szeptember 19. között 11 kiemelt estén a legnépszerűbb hazai előadókkal gondoskodik majd az igazi fesztiválhangulatról.

A fellépők között lesz a Punnany Massif, Rúzsa Magdolna, Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a Honeybeast, a Wellhello, Horváth Tamás, a Follow The Flow és a Halott Pénz is.

„Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttünk, arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb alternatívát valósítsuk meg annak érdekében, hogy idén se maradjon Debrecen fesztivál élmény nélkül” – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató a Dehírnek. – „Már összeállt a program napi bontása és elkészült az új rendezvénytérképünk is. A koncertek mellett számos kísérő rendezvénnyel is készülünk. A stadion melletti rendezvénytér, a HALL, a Nagyerdei Víztorony és a köztük lévő fás terület mind a rendezvény része, ahol a színes programkínálat mellett lampion liget, sörkert és gasztroudvar is épül. Hiszünk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a korábbi évekre jellemző fesztiválhangulatot idén is meg tudjuk majd teremteni!”

A Campus Eleven helyszínei

Fotó: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.

A Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára, bérletként. Ráadásul ezen jegytulajdonosok a jövő évi Campus Fesztiválra is az ideivel megegyező, kedvezményes elővételes áron juthatnak majd bérlethez.

A Campus Eleven bérlet – a 11 napos programon túl – küzdőtéri belépésre jogosít a Nagyerdei Stadionban megrendezésre kerülő yoUDay 2020 rendezvényre is. Az országosan egyedülálló tanévnyitó stadionshow fellépői között lesz a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Republic is.

A Campus Eleven részletes programja az esemény Facebook-oldalán olvasható.


A rovat belföldi turisztikai híreinek megjelenését a SZÉP-kártya szponzorálja.