Cápákkal búvárkodni Szenteste

Forrás: turizmus.com

 2015. december 22. 13:01

Különleges karácsonyi programokkal várja a gyerekeket a Tenger Háza (Haus des Meeres) Bécsben a két ünnep között is. 2015. december 24-től 2016. január 6-ig minden nap lehetőségük nyílik a kicsiknek, hogy maguk etessenek meg néhány állatot.

December 24. a gyerekek számára mindig egy rendkívül hosszú nap, hiszen nem győzik várni az estét, amikor végre eljön a Jézuska. A bécsi Tenger Háza (Haus des Meeres) idén is színes programot állított össze, hogy így könnyítse meg a várakozást.

Szenteste napján óránként újabb és újabb meglepetés éri a bécsi akvárium lakóit ugyanúgy, mint a kis látogatókat. Mivel a Tenger Háza állatai legalább annyira örülnek a „karácsonyi finomságoknak”, mint mi, az akváriumban is nassolással ütik majd el az időt. A szokásos látványetetések mellett ugyanis most a gyerekek is adhatnak majd néhány falatot az állatoknak, például a koi pontyoknak vagy a Liszt-majmocskáknak. Ezen kívül megnézhetik, amint egy búvár a Haus des Meeres cápái közé merészkedik és együtt úszik velük, a „Kézzelfogható természet” (Natur begreifen) című programon pedig belenézhetnek egy piranha szájába vagy megtapogathatják egy cápa fogait is, természetesen teljesen biztonságosan.

Az etetéseken a két ünnep között is részt lehet majd venni, a különleges programok 2015. december 24. és 2016. január 6. között látogathatók.