Céges rendezvények a világ harmadik legnagyobb labirintusában

Forrás: turizmus.com

 2019. május 29. 17:22

A Csillagösvény Labirintus Ópusztaszeren, különleges környezetben, 2,5 hektáros területen kínál céges rendezvényeknek, csapatépítőknek remek lehetőséget.

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig.

Európa legnagyobb sövénylabirintusát, amely 3,5 kilométer hosszú, a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

Európa legnagyobb sövénylabirintusa

Fotó: turizmus.com

A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt vizes játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja, amely elengedhetetlen játékeleme ma már minden csapatépítőnek az élményparkban.

Ideális rendezvényhelyszín a nemrég épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely céges, baráti, iskolai rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását – akár 500 főnek garantált élménygaranciával – teszi lehetővé, közepén búbos kemencével, helyben készült finomságokkal.

A szárazmalom népszerű rendezvényhelyszín

Fotó: turizmus.com

A csapatversenyek teljes körű lebonyolítása igényelhető, amihez már jól begyakorolt tematika társul. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok. Mindezek mellett éjszakai zseblámpás labirintus túrákat is szerveznek. A vendégeket március közepétől november közepéig várják sok szeretettel, minőségi szálláshellyel a közelben.

A Budapesttől 90 és Szegedtől 20 percnyi autóútra található céges rendezvényhelyszín egyre népszerűbb a hazai cégek körében.

További képek megtekinthetők ITT.

Bővebb információkért kattintson IDE.

Az ajánlatot letöltheti INNEN.

Információ, csoportok bejelentkezése: +36 70 367 4345, +36 30 981 9914

E-mail: info@csillagosveny.com

(X)