Családbarát Borangolás Etyeken

Forrás: turizmus.com

 2015. május 11. 20:57

Családbarát Borangolót szervez az Etyeki Borút Egyesület 2015. május 23-24-én. Élményközponttá válik a falu, borospincék, családi gazdaságok nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett a gyermekeknek is számos programot kínálnak.

Autentikus környezetben, családias hangulatban, pincéről pincére fedezhetjük fel Budapest szőlőskertjének értékeit a Pünkösdi hétvége 2 napján. Megszokhattuk, hogy a Sánci dűlőtől az Öreghegyig számos terméskőből épült pince, tradicionális présház nyitja ki ajtaját az Etyekre érkezőknek.

Ezúttal ugyanakkor a családos borrajongók kedvében is szeretnének járni a szervezők.  A kötetlen séta, borozás mellett Nagy Etyeki Pezsgőkóstolóra, a Borangoló legjobb borai felkutatására, Pinceváltóra, hangulat fotózásra, gasztroműhelyek látogatására invitálják a nagyokat, csoki műhely, házi sütemények,  sajtkészítés,vajköpülés,„pusztabusz" túra (traktorozás), állatsimogató, táncház, hangszerkóstoló, kézműves foglalkozások, önfeledt játékvárja a kisebbeket.

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hu, facebook.com/etyekiborangolo