Családi fesztivál Tatán koncertekkel és vízimozival

Forrás: MTI

 2015. június 06. 13:48

Mintegy 200 program, többek között koncertek, vízimozi és lampionos felvonulás várja a családokat június 26. és 28. között a 22. Víz, Zene, Virág Fesztiválon Tatán.

A családi színpadon a Sudden Bunny, a Buborék együttes, Bereczki Zoltán, a Bányász Táncegyüttes, a Bogármuzsika és a 100 Folk Celsius lép fel. Az Ireks Picurka Pékek Kézműves Ligetében a gyerekek szakképzett óvónők segítségével süthetnek kalácsot és kenyeret, a Gyerekbástyán környezetvédelmi témájú foglalkozásokon vehetnek részt, a fesztivál 12 pontján elhelyezett vidámparki eszközöket pedig térítésmentesen használhatják. A 14 év alattiak a fesztivált ingyenesen látogathatják - közölte az esemény kommunikciójával foglalkozó stáb az MTI-vel.

A Risky Party Arénában Chris Lake brit DJ és producer, Sterbinszky, Bárány Attila, a Crazibiza, Cooky&MGee, Newik és Julia Carpenter, a Borudvar Picanto Színpadon a Borravaló, a Szakcsi-Plutó-Emilio trió, DJ Hubik, DJ Schneider és DJ Dominique szórakoztatja a résztvevőket.

A Jameson Nagyszínpadon, a Blues & Rock színpadon, a Bomba Romkocsmában és a Groupama Várszínpadon mások mellett a Vad Fruttik, a Magna Cum Laude, Charlie, a Firkin, a Pribojszky Mátyás Band, Vastag Csaba, a B52 Jankai Bélával, a Dorrey Lin Lyles, Mága Zoltán, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, a Wellhello, az Anna &the Barbies, Nagy Feró és a Beatrice, az Intim Torna Illegal, a Benkó Dixiland Band, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint ad koncertet.

A fesztivál területén található nagy platánt - a 2014-es Év fáját, az Európai Év fája verseny második helyezettjét - szabadtéri minikiállítással és fényfestéssel köszöntik, a programokat vízimozi, flyboard-bemutató, lampionos felvonulás, regatta-verseny és sárkányhajó-verseny is színesíti.