Csatlakozási lehetőség a Turizmus Világnapjához

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 10. 20:44

A BFTK idén is várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card partnerek jelentkezését, akik szeptember 27-én valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt emlékezzenek meg a turizmustársadalmi, kulturális és gazdasági értékéről.

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tavaly igen nagy sikerrel, közel 2000 érdeklődő részvételével indított útjára egy turisztikai nyílt napot.

A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. Ennek érdekében, kérjük, hogy akár egy Önök által meghatározott létszámkorlát erejéig, a Világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy, stb.) csatlakozzanak Önök is a Világnaphoz.

Az eseménysorozat számára a www.budapestinfo.hu felületen külön aloldalt hozunk létre, ahol az érdeklődők– az Önök által meghatározott létszámkorlát erejéig–szeptember elejétől regisztrálhatnak az egyes programokra. (A programokon történő részvétel csak az előzetesen regisztráltak számára lehetséges.) A regisztrációt a BFTK kollégái kezelik, akik a regisztráltak listáját megküldik majd az egyes programszervezők számára.

A BFTK a Világnaphoz kapcsolódó programokról hírlevelek, sajtóhírek, PR megjelenések, szakmai társszervezetek révén és egy sajtótájékoztató formájában fogja az érdeklődőket tájékoztatni.

Ezúton szeretnénk Önöket felkérni, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. A kitöltött jelentkezési lapokat a regisztracio@budapestinfo.hu e-mail címre várjuk vissza 2017. augusztus 15-ig.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Monostori Diána / Garbai Nóra

Telefonszám: +36-1-486-3302

E-mail cím: regisztracio@budapestinfo.hu