Csodák Palotája – másképp, máshol

Forrás: turizmus.com

 2016. május 11. 17:42

A húsz éve működő Csodák Palotája új helyszínnel bővült a III. kerületben, a Bécsi úton, így májustól két helyszínen, kétféleképpen mutatja be a minket körülvevő világ rejtelmeit.

A Playbar branddel való együttműködés eredményeként, a két cég összefogásával megszületett Magyarország legnagyobb szabású interaktív tudományos szórakoztató-központja a Buda Entertaintment and Gastro épületének 2. szintjén.

A 2500 négyzetméteres Csopa Playbarban minden korosztály talál számára érdekes szórakozási formát. A kiállítás három tematikát bont ki és fog össze, ezek: Születés, Illúzió és Newton törvényei. A Richter Gedeon Nyrt. által szponzorált labor, a természettudományos show-kat bemutató előadóterem, a különleges élményeket nyújtó 9D mozi (ahol a 3D mellett 6 effektet tapasztalhat meg a látogató) és a 360 fokos körmozi, illetve a négy, tudományos szabaduló szoba mindegyike külön-külön is megér egy látogatást.

Ismerkedés Newton törvényeivel

Ismerkedés Newton törvényeivel

 

A gyerekek – és a felnőttek – itt játszva tanulják meg a fizika és a kémia törvényeit, miközben szórakoznak. A Playbarban interaktív asztaloknál, lombikból fogyasztott italok mellett, háromoldalú, XXL, kétszemélyes és versenycsocsókkal, biliárdfocival és sörpingponggal (beerpong) játszhatnak a vendégek.

Háromoldalú csocsó

Háromoldalú csocsó

 

De mindenféle más eseménynek is érdekes helyszínnel szolgálnak, a céges csapatépítő tréningektől legény- és lánybúcsúkon át, születésnapi bulikig és vállalati rendezvényekig. Hétköznap délelőtt az iskolás csoportok tematikus, tanmenethez illeszkedő programokon vehetnek részt, ebben az időszakban a Playbar üzleti találkozóhelyként üzemel, a rendezvényterem pedig helyet ad a konferenciák, rendezvények számára.

Playbar asztalok

Playbar asztalok