Csukás Istvánnal népszerűsítik Kisújszállást

Forrás: turizmus.com

 2018. január 19. 08:33

Süsü sárkány játszótere és a rizsaratás is a turisztikai marketing része lett a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban.

Immár másodjára ültek össze Kisújszállás vezetői, turisztikai szakemberei, valamint a turisztikában érdekelt vállalkozók, cégek képviselői, hogy városuk további fejlesztéséért együtt gondolkozzanak.

A Turisztikai Marketing Kerekasztal Kovács Tibor turizmusért is felelős alpolgármester kezdeményezésére jött létre 2017 nyarán. Az első találkozó óta eltelt időszakban számos közös együttműködés alakult ki a turisztikában érdekelt szervezetek között.

Tanácskozik a Turisztikai Marketing Kerekasztal

Fotó: turizmus.com

Egyebek között a Hotel Kumánia olyan szállodai csomagot alakított ki, amely során a Nagykunságba látogató vendégek megismerhették a kisújszállási rizsaratást. Utóbbi termékkel és az Európában egyedülálló indián rizzsel komoly gasztroturisztikai tervei vannak a városnak.

A Kumánia kibővített konferencia termében megtartott rendezvényen elhangzott, hogy Kisújszállás szülöttének, Csukás István írónak is központi helye van a turisztikai marketingben: többek között idén nyáron avatják az új Süsü játszóteret a város központjában. A turisztikai szakemberek megállapodtak abban, hogy létrehozzák Kisújszállás turisztikai értéktárát és a jövőben hasonló szakmai találkozók keretében továbbra is együtt dolgoznak a település turisztikai fejlődéséért.