David Beckham pár hónapra a Madame Tussauds Budapestbe költözik

Forrás: turizmus.com

 2023. október 18. 13:36

Igazi szenzációval bővül a Madame Tussauds Budapest kínálata: a 115-szörös angol válogatott középpályás, David Beckham viaszmása néhány hónapra a belvárosba költözik.

A világ egyik leghíresebb sportolójának, divatikonjának és médiasztárjának figurája a prágai Madame Tussauds produkcióból jön vendégségbe Budapestre, és előreláthatólag több hétig marad nálunk.

A hazai Madame Tussauds 51 állandó figurával rendelkezik, ám időről időre érkeznek a Palazzo Dorottyába exkluzív vendégek is. Legutóbb a világ leggyorsabb sprintere, Usain Bolt viaszmása töltött itt néhány hónapot.

David Beckham viaszfigurája is megnézhető már Budapesten

Fotó: Madame Tussauds

 

David Beckham annak idején személyesen találkozott a Madame Tussauds angliai munkatársaival, akik így lehetőséget kaptak arra, hogy tetőtől-talpig felmérjék a világsztár testének minden porcikáját. Több ezer biológiai adatot vettek fel a csontok méretétől a testsúlyon át a sportoló arcberendezéséig. A figura – a többi viaszmáshoz hasonlóan – a London melletti műhelyben készült képzőművészek, digitális szakemberek és más szakértők bevonásával.

Beckham barátok közé kerül a Madame Tussauds Budapest produkcióban. A látványosság egy másik népszerű figurája, Lionel Messi ugyanis jelenleg Beckham csapatában játszik az Inter Miamiban, Jennifer Lopez és Beyoncé pedig közös reklámfilmet is forgatott a sztárral.

A stílusikon sportolóval öltönyben és nyakkendőben találkozhatnak a vendégek a produkció interaktív kávézó részében. Beckham egy vörös szőnyegen állva várja a látogatókat, fotósok gyűrűjében, így mellé állva minden rajongó úgy érezheti magát, mint egy valódi csillag.