David Beckhammel indított turisztikai kampányt Katar – videó

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 25. 14:37

Katar turisztikai hivatala új kampányt indított David Beckham futballistával azzal a céllal, hogy az államot mint "stopover", vagyis tranzit úti célként népszerűsítse és elérje, hogy az átszálló utasok ott töltsenek egy éjszakát és körülnézzenek, mielőtt továbbindulnának.

Az új kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a Qatar Airways által kínált stopover-csomagokra, és arra csábítsa a vendégeket, hogy a tranzitmegállót mininyaralássá alakítsák – írja a TTG.  A csomagok ára négycsillagos szállodában éjszakánként és utasonként 12 fontnál, ötcsillagos szállodában pedig 17 fontnál kezdődik.A kampányvideóban 48 órán keresztül követik a futball-legenda kalandjait az arab emírségben, bemutatva, hogy mi mindent kínálnak a látogatók számára. Beckham felfedezi a Souq Waqif kanyargós fűszerpiacait, a helyi utcai művészeti alkotásokat és még főz is, mielőtt a sivatagban kempingezne és motorral járná be Dohát. A kalandjai során helyi hírességekkel is találkozik, akik segítenek neki felfedezni Katar kincseit.

"Arra bátorítom a Kataron évente átutazó milliókat, hogy kövessék Davidet, maradjanak egy ideig és teremtsék meg saját izgalmas kalandjukat és emlékeiket nálunk. Mindenki számára kínálunk valamit, legyen szó napozásról, tengerről, homokról, gazdag kulturális örökségről, természeti kincsekről vagy egy modern és szórakoztató városi kiruccanásról" – mondta Akbar Al Baker, a Qatar Tourism elnöke és a Qatar Airways Group vezérigazgatója.

A kampányban a digitális hirdetések, a közösségi médiacsatornák, a Qatar Tourism honlapja és kiválasztott partnerei egyaránt megjelennek. A kampányvideó emellett a Qatar Airways fedélzeti szórakoztató rendszerén, az Oryxon is látható lesz.

(Borítókép: Qatar Tourism)