Debütált a SplashWare Galaxy Berlinben

Forrás: turizmus.com

 2017. október 04. 14:48

A magyar vízicsúszda-ipar piacvezető szolgáltatója, az Eleven Kft. szeptemberben ismét részt vett az IAAPA által megrendezett Euro Attractions Show (EAS) nevű szakmai kiállításon, Berlinben.

A szakmai találkozón a legnagyobb vidámparkok és élményfürdők beszállítóitól a VR startupokig több mint 500 vállalat mutatta be legújabb fejlesztéseit.

Az Eleven standját a sajtó képviselőin kívül, nemzetközi csúszdagyártók és fejlesztők, és több hazai partnerfürdő delegációja is meglátogatta. A cég életében a berlini kiállítás azért is jelentős, mert itt mutatták be legújabb terméküket, a szabadalmi bejegyzés alatt álló SplashWare Galaxy-t. A Galaxy lehetővé teszi a kültéri csúszdák egész éves használatát, ezzel megnövelve a strandok szezonalitását és további bevételi forráshoz juttatva az üzemeltetőket. A Galaxy kapszula nemcsak szárazon tartja a fürdőzőket, hanem egy teljesen új élménnyel is gazdagítja őket: a Galaxy választható fény- és hangeffektekkel, pontgyűjtős játékkal és VR animációval.

 

A Galaxy-n kívül a cég kiállított interaktív vízi játékokat is, melyekkel tematikus vízi játszótér koncepcióját mutatta be. A SprayParkok megvalósítását a tervezéstől a kivitelezésig vállalják. Hotelekben, óvodákban és köztereken, bármilyen környezetben és témakör köré fel tudjuk építeni őket, medence kialakítása nélkül is. Különösen nagy érdeklődés övezte a természet közeli virág tematikájukat.

 

A három napos kiállítást idén Berlinben rendezték meg, s az esemény nemcsak üzletfejlesztési szempontból volt jelentős a cégnek, hanem csapatépítésként is.

A magyar nagyközönségnek tavasszal tervezik bemutatni a Galaxy fejlesztésüket egy zárt körű szakmai rendezvény és egy fürdőzőknek szóló nyílt fórum keretein belül.

 

Kapcsolódó cikkek

Aquapark épül Pécsett

2017. február 16.