Decemberben Kazincbarcikára költözik az Illatok Kalandjátéka kiállítás

Forrás: turizmus.com

 2023. december 13. 09:53

A téli szezon sem múlik el az egyedülálló érzékszervi program nélkül. A kiállítás ingyenesen látogatható december 11-21. között a Mezey István Művészeti Központban, Kazincbarcikán.

Legutóbb 2023 novemberében Kondoroson találkozhattak az érdeklődők a szaglás megismerését segítő interaktív kiállítással, az Illatok Kalandjátékával.

A CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny 2021-es évének győztes ötlete a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány szakmai támogatásával immáron harmadik alkalommal invitálja minden korosztály érdeklődőit a különleges „orrtúrára".

Kazincbarcikán egy "orrtúrára" invitálja a látogatókat a kiállítás

Fotó: MTSZA

 

A látogatók egy szórakoztató, illatokban gazdag játék keretében tehetik próbára orrukat és érzésüket. A nem mindennapi tárlat során egyedileg tervezett illatpumpákon át vezet az út a megoldás felé.

A kiállítás talányos illatfeladványokkal, mesebeli történettel és tudományos érdekességgel vár kicsiket és nagyokat egyaránt.

Helyszín: 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9., Mezey István Művészeti Központ
Látogatási idő: hétköznap 9:00-18:00, december 17. 9:00-12:00 között

A látogatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció az alábbi linken lehetséges. A CheckINN weboldala ITT érhető el.

CheckINN

A CheckINN Magyarország első turisztikai innovációs HUB-ja, amely célja az újító ötletek katalizálása a turizmusban. Ötletversenyek, szakmai rendezvények, podcast felvételek és alumni találkozók. Programjaik azok számára szólnak, akik képesek az utazás jövőjét vizionálni, bátrak, kreatívok és nem félnek új dolgokkal kísérletezni. A CheckINN célja az ágazat népszerűsítése, az innovatív gondolkodásmód, valamint vállalkozói szellem ösztönzése a felsőoktatásban tanulók körében. Mindezt valódi szakmai tartalommal, érdekes és inspiráló történetekkel, amelyek rámutatnak a turizmus szakma szépségére.