Dicshimnuszokat zengenek hazánkról a népszerű osztrák lapok

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. május 27. 17:26

A legjelentősebb napilapok (Heute, Österreich), valamit a fiatalok körében kedvelt és véleményformáló életmód-magazinok számos dicsérő szót szentelnek hazánknak.

Ausztriában május végén és június elején egymást érik az ünnepnapokkal gazdagított hosszú hétvégék, s a Magyar Turizmus Zrt. a lehetőséggel élve folyamatos sajtóaktivitással csábítja hazánkba a jól fizető osztrák vendégeket.

Az osztrák Miss magazin legfrissebb száma „Simply the BudaBest" címmel 6 oldalas pergő színes riportban mutatja be Budapest trendi arcát, a romkocsmák és riksák világától kezdve, a vibráló éjszakai életen keresztül a design, a divat és a csúcsgasztronómia feltörekvő hírnökeinek bemutatásáig. Ugyancsak a Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére 3 oldalas exkluzív Magyarország-melléklet jelent meg a több mint 1 millió olvasóval (!) rendelkező Heute című napilap május 22-ai számában. Az összeállítás a turisztikai főszezon közeledtének apropóján rendkívül pozitív körképet ad Magyarországról, a megújult és kedvelt turisztikai attrakciókról. Dr. Perényi János nagykövet köszöntőjét követően Kovács Balázs, az MT Zrt ausztriai képviselője a cikkben hangsúlyozza, hogy Magyarország mindig felülmúlja a várakozásokat: parádés kulturális kínálat és a legmodernebb turisztikai szolgáltatások várják a vendégeket.

 

A cikkek teljes terjedelemben elolvashatóak itt.