Digitális utazás Siófokra, az otthon biztonságából

Forrás: turizmus.com

 2020. április 04. 09:54

Mivel egy ideig Siófokon is háttérbe szorul a turizmus, a Hello Siófok oldalait üzemeltető Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform-iroda csapata úgy döntött, gondoskodik róla, hogy ebben a nehéz helyzetben se maradjon senki siófoki élmények nélkül.

Az egyesület és a Tourinform-iroda március 16-tól nem a siófoki Víztoronyban, hanem home office-ban dolgozik a városért, de a lendület és munka mennyisége ezzel nem csökkent, és a helyszínt leszámítva minden a régi kerékvágás szerint halad tovább.

Bár a város kommunikációjában eddig is kiemelt szerepe volt az online felületeknek, aki követi a Hello Siófok Facebook-, Instagram- és weboldalát, az március közepe óta még több online élménnyel találkozhat, melyeket a veszélyhelyzet elmúltával akár élőben is átélhet majd.

Siófok kedvcsináló, érzelmekre ható videókkal, fotókkal és szöveges tartalmakkal mutatja meg az online világnak, amiben hisznek, hogy "még mindig Siófokon kezdődik a Balaton"!

A Siófokra kalauzoló digitális utazásban a következő hetekben az online látogatók visszaemlékezhetnek, újra vagy első alkalommal átélhetik, mit jelent az aktív pihenés Siófokon: kocogni a mólón, jógázni vagy kerékpározni a Balaton partján vagy, hogy milyen érzés vitorlással száguldani a szélben.

Megtapasztalhatják, milyen egy izgalmakkal teli családi nyaralás, egy kör az Óriáskeréken a nyári napsütésben, vagy egy békés naplemente-túra egy nosztalgiahajón.

Fotó: Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda

Online is megnézhetik a Varga Imre által készített különleges szobrokat, Siófok épületeit vagy akár bepillantást nyerhetnek a SzínPart szabadtéri előadásainak hangulatába.

Az új Hello Otthon x Hello Siófok rovatban pedig tippeket találhatnak az otthon töltött napokhoz. Mindemellett pedig friss hírek és hasznos információk olvashatók az új rovatban például a szolgáltatók nyitva tartásáról, a házhozszállítási lehetőségekről vagy közérdekű témákról.