Díjat nyert a Sopron Régió új weboldala

Forrás: turizmus.com

 2021. január 11. 15:38

A Magyar Marketing Szövetség az Év honlapja különdíjban részesítette a Sopron Régió új weboldalát turizmus kategóriában.

A www.visitsopron.com turisztikai weboldal 2020 novemberében indult, a nevezés az utolsó pillanatban történt.

Az új weboldalon hónapokig dolgoztak a turisztikai központ munkatársai: így születhetett meg a modern, átlátható, letisztult és felhasználóbarát felület, ahol minden érdeklődő – korosztálytól függetlenül – megtalálhatja a számára érdekes programlehetőségeket.

Rengeteg kutatómunka, kreatív ötletelés, adat és fotógyűjtés zajlott a 2020-as évben, mely a turizmus számára nem volt egy egyszerű év – tájékoztatott közleményében az oldalt üzemeltető Sopron Régió.

Udvardi Krisztina (b) és Kovács-Gazdag Nikolett az elismeréssel

Fotó: Sopron Régió

„Azért tartottuk fontosnak, hogy minél hamarabb elkészüljön a weboldal, mert nagyon várjuk, hogy újrainduljon a turizmus, és az érdeklődők ezen a felületen keresztül, már azelőtt tájékozódhassanak a város és a régió adta lehetőségekről, hogy útnak indulnának.

Az új weboldal abban is pluszt ad, hogy lehetőséget biztosít a látogatónak, hogy jelentkezzen programokra, idegenvezetésekre. Számos különlegesség is megtalálható a felületen, amely a soproniak és a visszatérő vendégek számára is kínál érdekességeket" – mondta el Kovács-Gazdag Nikolett, a Sopron Régió ügyvezetője.

A díjátadást Sopronban, szűk körben tartották meg a járványügyi helyzetre való tekintettel. Farkas Ciprián polgármester is gratulált az elismeréshez és a közlemény szerint kiemelte:

„Ez a díj is egy visszaigazolása annak a munkának, amit Sopronban végzünk minden nap. Azt mutatja, hogy részletekbe menően is ügyelünk arra, hogy megfeleljünk a turisták igényeinek, hiszen egy új, informatív honlap várja a tájékozódni vágyókat. Készülünk arra az időszakra, amikor visszatérhetnek a turisták a városba.

Most már komfortosabban érkezhetnek hozzák, hiszen elkészült az M85-ös gyorsforgalmi út új szakasza. Lesz is mért eljönniük Sopronba, hiszen azon túl, hogy van egy gyönyörű városunk, gyönyörű környezettel, elindul a Fertő Part beruházás is, ami egy óriási szabadidőparkot fog eredményezni a magyar partszakaszon minden környezetvédelmi és nemzetközi előírás és egyezmény betartása mellett."

"Külön köszönjük a Qilaq Solutions Kft. munkatársainak türelmét, hogy mindig profi megoldást találtak néha különös ötleteinkre. A honlap a legkorszerűbb online marketing megoldásokat is használja. Jó böngészést kívánunk a visitsopron.com honlapon!" – tette hozzá Udvardi Krisztina, a Sopron Régió ügyvezető-helyettese.