Díjazták a Barack Thermal Resortot

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 11. 12:32

A megye turizmusfejlesztésében betöltött kiemelkedő szerepének elismeréseként a napokban Bács-Kiskun Megye Turizmusáért Díjat kapott a tiszakécskei Barack Thermal Resortot üzemeltető Tiszaparti Termálfürdő Kemping és Étterem Kft.

A díj nagyon fontos a megyében élők életében, odaítélésével a helyi identitás erősítését szeretnék ösztönözni, és a megyei értékek megőrzését, fejlesztését ismerik el általa – tájékoztatott a szálloda.

A turizmus a megye gazdaságának egyik motorja. Abban, hogy a megyére és Tiszakécskére ne csak helyi, hanem országos, sőt nemzetközi vonzerőt jelentő úti célként tekintsenek, elvitathatatlan érdemei voltak a Barack Thermal Resortnak.

A hotel tulajdonosai: Szabó Attila, Szabó Éva és Szabó Istvánné a díjátadón Rideg Lászlóval, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnökével (jobb szélen)

Fotó: Barack Thermal Resort

A komplexum fejlődése az elmúlt csaknem 35 évben szorosan összefonódott a gyógyhely turizmusának dinamikus fejlődésével

A Barack az évtizedek alatt folyamatosan fejlődött és bővült. Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, később pedig mindez szálláshelyekkel is kiegészült: kempinggel, apartmanokkal és 50 szobás, négycsillagos szállodával gazdagodott a kínálat. A vendégszám évről évre nő, nagyon nagy arányt képviselnek a törzsvendégek, hazaiak és külföldiek egyaránt.

Mindeközben a családi vállalkozás mit sem veszített közvetlen és emberi mentalitásából. A céget ma is a Szabó család irányítja, mára a család két generációja dolgozik a komplexumban.

Figyelnek rá, hogy ne csak a szokásaik és a hagyományaik, de a megszerzett tudás és tapasztalat is apáról fiúra, anyáról lányára szálljon. Küldetésüknek tekintik az állandó magas színvonalat és az otthonos, hangulatos környezet megteremtését – olvasható a vállalkozás közleményében.