Disneyland, a szivárvány minden színében

Forrás: turizmus.com

 2019. február 07. 10:30

Június 1-jén a párizsi Disneyland lesz az első Disney vidámpark a világon, ahol hivatalos LGBTQ ünnepséget rendeznek. A Magical Pride Party különleges eseményeket és szórakozási lehetőségeket ígér e közösség tagjainak, családjuknak és barátaiknak.

A rendezvényen résztvevők – a nemi sokszínűség minden árnyalatát képviselve – találkozhatnak majd természetesen a leghíresebb Disney-figurákkal, a szervezők pedig különösen gazdag zenei és kulturális programmal, valamint speciális akciókkal készülnek erre a hétvégére.

Bár Párizsnak nincs szüksége nagyon turistahívogatásra, hiszen olykor az overtourism jelenségével találkozhatnak az oda látogatók, mégis azt remélik a rendezők, hogy a világ minden tájáról érkeznek majd a fény városába az LGBTQ közösség tagjai.

A Magical Pride Party különleges eseményeket és szórakozási lehetőségeket ígér nemcsak a közösség tagjainak, de családjuknak és barátaiknak is

Fotó: Pixabay

A több éjszakás utazási csomagokat máris számos ügynökség kínálja, világszerte. A Disneyland Paris honlapot pedig különösen sokan látogatják, miután híre ment a Magical Pride Partynak.

Az LGBTQ szervezet tagjai jelentős összeget költenek utazásra és megbecsült ügyfelei a világ utazási irodáinak.

Kapcsolódó cikkek

Disney-parkok vetélkedője

2017. szeptember 20.