Intenzív Dubai kampány Magyarországon

Forrás: MTI

 2016. augusztus 16. 16:06

Dubai vonzóbbá válna Magyarországon, ezért úgy döntött, hogy irodát nyit és átfogó kampányt indít hazánkban.

Az Egyesült Arab Emirátusok legnépszerűbb tagja úgy döntött, hogy „megjelenik“ Közép-Kelet-Európában. Mivel Dubai még több turistát látna vendégül régiónkból, így Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is széleskörű kampányt tervez. Dubai turisztikai vezetősége a cseh Travel Advance vállalatot bízta meg a hivatalos képviselettel.

 

Bár Dubai már számos nyugat-európai országban képviselteti magát, a döntés, miszerint a mi régiónkban is megjelenik, pontosan azt mutatja, az Emirátusok tisztában van vele, mekkora potenciál rejlik Magyarországban.

A kampány szeptembertől kezdődik hazánkban – azonban Dubai nem csupán a tehetősebb utazókat célozza meg Magyarországon. A luxuskörülményeiről híres arab emirátus családokat, és az ár-érték arányt előnyben részesítő nyaralókat is szívesen vendégül látna.

A magyarországi jelenlét számos komoly eseményt, együttműködést és médiakampányt foglal magában. A dubaji turizmus fellendítését pedig már számszerűsítették is – vagyis a célt kitűzték: évente 20 millió vendéget várnak a közép-kelet-európai régióból 2020-ra.

 

A hivatalos szerv a Dubai Turisztikai és Kereskedelmi Marketing (Dubai Tourism and Commerce Marketing - DTCM), melynek feladata, hogy Dubait globális turisztikai úti céllá, illetve fő kereskedelmi központtá tegye a közép-kelet-európai régióban. Amellett, hogy Dubait világszerte népszerűsítik, a licencek kiosztásáért, illetve a dubaji szállodai szolgáltatások kategorizálásáért is felelősek – beleértve az ide szervezett utakat, és szállásajánlatokat.

 

Az európai képviseleti iroda, a cseh Travel Advance az egyik legnagyobb ütemben növekvő vállalat az úti cél marketing területén Közép-Kelet-Európában. A vállalatot Paddington Tucker és Lenka Fidenska irányítja, akik több év tapasztalattal rendelkeznek a régióban a turisztikai úti célok népszerűsítésében.