Dubaj családbarát oldala: kicsiknek és nagyoknak

Forrás: turizmus.com

 2019. október 21. 11:40

Dubaj ideális úti cél minden korosztály számára, hiszen a változatos programoknak köszönhetően az egész család jól érezheti magát a napsütötte városban.

Dubaj esetében nem kell aggódnunk, ha csecsemővel vagy kisgyermekkel utazunk, hiszen amellett, hogy a családokat a legtöbb bevásárlóközpontban gyermekkocsik várják, néhány helyszínen még képzett bébiszitter-szolgáltatást is igénybe lehet venni.

Ráadásul városszerte számos családbarát látványosságba lehet ellátogatni az izgalmas témaparkoktól kezdve (mint a Dubai Parks and Resorts és az IMG Worlds of Adventure) a csúszdaparkokon (Aquaventure, Wild Wadi, Laguna Waterpark) át egészen a gyermekparkokig (pl. Kidzania).

Aquaventure csúszdapark

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

A Dubai Mallban a dubaji akvárium és víz alatti állatkert várja az érdeklődőket, de akváriumot az Atlantisban is megcsodálhatunk. Ha szeretnénk, hogy tátva maradjon a szánk, akkor irány az Illúziók Múzeuma – az interaktív kiállítás biztos, hogy mindenkinek izgalmas programot kínál.

OliOli, az interaktív gyermekmúzeum

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha pedig a család szabadtéri programra vágyna, akkor a sivatagi szafarinál vagy egy hattai látogatásnál nincs is jobb – Hattában a kajakozás mellett biciklizni vagy túrázni is lehet az extrém tevékenységek mellett.

Akváriumot az Atlantisban is megcsodálhatnak az utazók

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha még többet szeretnél megtudni a dubaji családi programokról, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj, és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Fitneszprogramok Dubajban

2019. október 15.