Dubaj extravagáns esküvői helyszínei

Forrás: turizmus.com

 2019. április 11. 11:28

Dubaj a tökéletes helyszín egy felejthetetlen esküvőhöz vagy egy romantikus nászúthoz – a város ikonikus látványosságai, festői helyszínei és rusztikus sivatagjai mind tökéletes hátteret biztosítanak.

Dubajban bármi megvalósítható, legyen szó beltéri, kültéri, sivatagi vagy extravagáns esküvői helyszínről. Az Emirátus bővelkedik a beltéri esküvői helyszínekben; a két legnépszerűbb opció: a Dubai Opera és az Armani Hotel a Burdzs Kalifában.

Dubai Opera

Fotó: Dubai DTCM

Kültéri esküvők esetében szintén széles a választék, de talán a legegyedibb és legelegánsabb helyszín a Queen Elizabeth 2. A hajó 50 éves múltra tekint vissza, és ma már szállodaként üzemel, úgyhogy állandóan a dubaji Mina Rashidban állomásozik.

Dubaj sivatag

Fotó: Dubai DTCM

Burdzs al-Arab

Fotó: Dubai DTCM

Dubaj esetében a sivatagi esküvőt sem vethetjük el, hiszen több oázisban kialakított ötcsillagos szálloda is szóba jöhet, sőt az extravagáns szertartások is könnyen megvalósíthatóak, gondoljunk csak a kimondott igenre Dubaj vitorlás alakú szállodájának, a Burdzs al-Arabnak a tetején.

Ha a fentebb említett helyszínekről még többet szeretnél megtudni, akkor ismerd meg a Dubaj Szakértő (Dubai Expert) szórakoztató, magyar nyelvű online oktatóprogramot, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell készíteniük a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

Miután a játék az elért eredményeket folyamatosan menti, így akár néhány hét alatt is befejezhető – nem kell minden újdonságot azonnal feltérképezni.

A Dubaj Szakértők közül két „szerencsés” dubaji úttal is gazdagodhat (repjegy + szállás 2 főre) – pontosabban „személyes” dubaji élményekre az első magyar Dubaj Szakértő és a legtöbb pontot gyűjtő játékos számíthat.

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.
Fedezz fel Dubajban mindent, amit lehet!

IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)