Dubaj hollywoodi sztárok szemével

Forrás: turizmus.com

 2019. november 25. 16:51

A Dubaji Turisztikai Hivatal "Egy sztori szárnyra kap" címmel rövidfilmet készített, amelyben három hollywoodi színésznő, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson és Zoe Saldana szemével mutatja be a várost. A filmet a Primetime Emmy-díjas Reed Morano rendezte.

Az "Egy sztori szárnyra kap" című kisfilmben a színésznők saját magukat alakítják, ahogy háromféleképpen is felfedezik Dubajt, tele inspirációval, felfedezővággyal és emberi kapcsolatokkal.

Az Oscar-díjas színésznő, Gwyneth Paltrow a következőképp fogalmazott: "A dubaji utazásom lehetőséget adott számomra, hogy valóban összekapcsolódjak a várossal. A világ minden tájáról érkezett emberekkel találkoztam. Sokkal több annál, mint amire számítottam, és rájöttem, annyi mindent nem láttam még.”

Gwyneth Paltrow

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Az Emmy-díjas színésznő, Kate Hudson így nyilatkozott: “Őszintén mondom, hogy nagyon hálás vagyok a vendéglátásért, ami fogadott. Sok időt töltöttem el azzal, hogy felfedezzem a régi dubaji városrész szeles utcáit. Igazából az emberek barátságossága tette a látogatásomat bámulatossá, és pontosan ez az oka, hogy vissza fogok még térni.”

Kate Hudson

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

A galaxis őrzői című film ikonja, Zoe Saldana megjegyezte: “Tökéletes az a változatosság, amit Dubaj adott nekem. Napfelkeltében lovagoltam, majd a naplementét 150 méter magasról néztem végig. Alig várom, hogy elhozzam ide a srácaimat, és folytassuk a kalandot.”

A film IDE kattintva tekinthető meg.

A három hollywoodi sztár: Gwyneth Paltrow (b), Zoe Saldana (k) és Kate Hudson (j)

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha még többet szeretnél megtudni Dubaj tengerpartjairól, látványosságairól és újdonságairól, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot december 5-ig elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED!

(X)