Dubaj káprázatos és sokszínű városi strandjai

Forrás: turizmus.com

 2019. november 18. 17:15

Dubaj változatos tengerparti kultúrája kétségtelenül az egyik legegyedibb vonzerő a városi paradicsomban. Akár csak egy kis napozásra vágysz, akár egy családi strandolást terveztek, Dubaj tengerpartjai tárt karokkal várnak.

Égszínkék tenger, arany partok és vibráló tengerparti gasztronómia: az Arab-öböl kellemes tengerhőmérséklete és a minden évszakban tapasztalható napsütés tökéletes körülményeket biztosít a vízi sport kedvelőinek és a tenger szerelmeseinek.

Minden évszakban nyár

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Dubaj mentén több mint 50 kilométernyi tengerpart terül el, és minden szakasznak megvan a maga különlegessége. A Dzsumeira Beach a programok szíve, hiszen sétányán sorakoznak az éttermek, a butikok és a Beach Mall bevásárlóközpont, sőt még egy kültéri mozi is. Nem csoda, hogy ez a családok kedvence.

Az Umm Suqeimben található Sunset Beach tökéletesen megjeleníti a háttérben a Burdzs al-Arabot – sőt a szabadstrandról el is indulhatunk egy kajaktúrára a híres szálloda szigete körül.

Dubaj ikonikus szállodája, a Burdzs al-Arab

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

A Kite Beach a kiteszörfösökről kapta a nevét, de itt egyébként a röplabda, a paddle-board és a kajakozás is kipróbálható.

A legújabb és az Instagramon a leglátványosabb tengerparti résznek pedig a La Mer Beach ad otthont: a strandolás mellett egy szórakoztatóközponttal is rendelkezik a számos étterem, kávézó, fagyizó és egyedi butikok mellett. Ráadásul itt nyitott meg a város legújabb csúszdaparkja, a Laguna Waterpark is.

A La Mer Beach számos kikapcsolódási lehetőséget kínál

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha még többet szeretnél megtudni Dubaj tengerpartjairól, látványosságairól és újdonságairól, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)

.