Dubaj legújabb látványosságai

Forrás: turizmus.com

 2019. október 30. 12:00

Dubaj bővelkedik kiváló látványosságokban, amelyek minden szezonban lenyűgözik a látogatókat. 2019 őszén több újdonság is felkerült a város kötelező látnivalóinak listájára, és a következő hónapokban továbbiak is érkeznek.

Dubaj legújabb légi parkja, a SkyZone hatalmas területen, 3200 m2-en terül el az Ibn Battuta Mallban. Tizenöt bámulatos látványosságot foglal magában, beleértve az ugrálózónát, a harcos kurzusokat, a zipline-t, a mászófalat, a kidobós pályát, a trambulinparkot, a csecsemőzónát és a hatalmas hajlított falakat.

A SkyZone 15 látványossággal várja a vendégeket

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Hatta túraútvonalai 32,6 kilométeren terülnek el, ahova a kezdőktől a tapasztalt túrázókon át az off-road futókig mindenkit várnak. A túrák a Hatta Wadi csomóponttól indulnak, és négy különböző színnel jelölt nehézségi szinten futnak: zöld, kék, piros és fekete – a legkönnyebbtől a legnehezebbig.

Hatta túraútvonalait kezdő és tapasztalt túrázók, valamint off-road futók egyaránt élvezhetik

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

A belvárosban hamarosan megnyílik a Dubaji Hírességek Sétánya. A projekt első fázisában 400 híresség csillagát avatják fel, hogy tisztelegjenek a művészetek, az építészet, a sport vagy az irodalom helyi és nemzetközi kiválóságai előtt. Összesen több mint 10 000 csillag kap helyet a sétányon.

Több mint tízezer csillag lesz a Dubaj Hírességek Sétányán

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Az EKart Zabeel a Dubai Mallban a város első felsőkategóriás beltéri e-kart élményét nyújtja majd. A kihívásokkal teli pálya az elektromos gokartok legújabb generációját vonultatja fel éppúgy az amatőröknek, mint a profiknak.

Ha még többet szeretnél megtudni Dubaj ikonikus látványosságairól és újdonságairól, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.
Regisztrálj, és játssz még ma!
IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Fitneszprogramok Dubajban

2019. október 15.