Dubaj művészi oldala

Forrás: turizmus.com

 2019. március 28. 15:45

Az elmúlt évek során Dubaj a régió elsődleges művészeti csomópontjává nőtte ki magát, mellyel a város vibráló és eklektikus oldalát mutatja be: a rangos éves eseményektől a lélegzetelállító utcai művészeten át, a független művészi kávézókig.

A vezető művészeti vásárt, az Art Dubait, a nemzetközi művészeti világban nagyra értékelik, hiszen egy nagyszerű lehetőséget kínál a feltörekvő tehetségek számára, hogy bemutatkozhassanak az ismert művészek társaságában.

Fotó: Dubai DCTM

A SIKKA művészeti vásár a művészeti gyakorlatok, kezdeményezések és előadások köré épült,amellett, hogy változatos és szórakoztató programokat kínál közönségének.

A dubaji dizájn negyed, vagyis a ‘d3’ egy valóban kreatív hely, melyet a divatnak és a dizájnnak,dizájnstúdióknak, galériáknak, éttermeknek és kávézóknak, illetve vásárlói sétányoknak szenteltek.

Az Alserkal-sétány Dubaj ipari negyedében található, hiszen 39 raktárt alakítottak át, hogy mára a város egyik legfőbb művészeti hálózatává válhasson.

Ha a fentebb említett kezdeményezésekről még többet szeretnél megtudni, akkor ismerd meg a Dubaj Szakértő (Dubai Expert) szórakoztató, magyar nyelvű online oktatóprogramot, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell készíteniük a látogatók különböző típusai számára –változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

Miután a játék az elért eredményeket folyamatosan menti, így akár néhány hét alatt is befejezhető –nem kell minden újdonságot azonnal feltérképezni.

A Dubaj Szakértők közül két „szerencsés” dubaji úttal is gazdagodhat (repjegy + szállás 2 főre) –pontosabban „személyes” dubaji élményekre az első magyar Dubaj Szakértő és a legtöbb pontot gyűjtő játékos számíthat.

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.
Fedezz fel Dubajban mindent, amit lehet.
IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)

Kapcsolódó cikkek

Természeti kincsek Dubajban

2019. március 20.