Dubaji őrült élmények a kanapé kényelméből (videó)

Forrás: turizmus.com

 2020. április 30. 11:14

A Dubaji Turisztikai Hivatal összegyűjtött néhány olyan videót, amelyeket megnézve a legizgalmasabb dubaji kalandokat élhetjük át a fotel vagy a kanapé kényelméből.

Őrült hajsza a Motiongate-ben

A Madagaszkár inspirálta Őrült hajsza szabadjára engedi a vad énedet, és egy felvillanyozó kalandra küld a cirkuszon keresztül! Ez az őrülten gyors hullámvasút egyértelműen arra ösztönöz, hogy riszáljad úgyis-úgyis!

 

Éhezők viadala hullámvasút a Motiongate-ben

Ezen a felgyorsított hullámvasúton a váratlan fordulatok olyan adrenalin lökettel ruháznak fel, melyet nem fogsz egyhamar elfelejteni! Éld át az utazást a 12. körzet és a Capitol között egy többszögű videóval, mely a széked szélére kényszerít!

 

Így neveld a sárkányodat menet a Motiongate-ben

A rejtélyes Tiltott Szigetre szóló meghívás révén Fogatlan és Csuklás életre szóló kalanddal kecsegtetnek, ahol meghódíthatod a barlangokat és a hihetetlen díszcsarnokot! Ez a lebegő hullámvasút olyan szárnyaló szenzációkkal kecsegtet, mint semmi más!

 

A Velociraptor az IMG Worlds of Adventure-ben

Ugorj el az őskorba ezzel a hátborzongató hullámvasúttal, mely egyértelműen nem a gyáváknak való! Fedezz fel egy olyan világot, mely több millió évvel ezelőtt létezett, és fogódzkodj, ahogy a dinoszauruszok életre kelnek!

 

A sárkány hullámvasút a LEGOLAND-ben

Pattanj fel erre a középkori LEGO hullámvasútra, mely körbevezet a színes LEGOLAND kastélyban, és tele van elbűvölő animációval, illetve vibráló látvánnyal, természetesen csakis LEGO darabokból összeállítva – mindez egy olyan kültéri pályához vezet, ami tele van szórakoztató, váratlan fordulatokkal.