Duna-Gerecse turisztikai kedvezménykártya júniustól

 2014. május 22. 17:17

Komárom és Tata közös kártyarendszert indít júniustól, a Duna-Gerecse Kártya segítségével kedvezményesen fedezhetik fel a Gerecse hegység természeti és kulturális értékeit a látogatók.

A kártya kedvezményes, vagy akár ingyenes belépésre jogosít például a Monostori Erődben, a tatai egykori zsinagógában, neszmélyi Szent Ilona öböl vizén helyreállított gőzhajókon, a tatai Fényes Fürdőben, vagy a tatai golfpályán.

De a kártya által kínált szolgáltatások köre ennél sokkal színesebb. Ingyenes utazást biztosít Tatán és Komáromban a Vértes Volán helyi buszjáratain, 50%-os kedvezményt a térség más múzeumaiban, ingyenes közlekedést a Gerecse Natúrparkban kerékpárral, gumikerekes kisvonattal, vagy sétahajóval, ingyenes szakvezetett túrákat.

A kártyához a turisták 1 éjszaka eltöltése után a szálláshelyeken juthatnak hozzá, egy éjszaka után 1500 forintba kerül és 36 órán át érvényes. Minimum 2 éjszaka eltöltése esetén a recepción a tartózkodás időtartamára érvényesítik majd térítésmentesen nyújtják át a kártyát a vendégnek.

Info: card@duna-gerecse.hu, www.card.duna-gerecse.hu.