Edu Fair Budapest – Ingyenes Nemzetközi Oktatási Börze

Forrás: turizmus.com

 2014. november 15. 17:23

Szeretettel várja az érdeklődőket a Bron-Y-Aur Külföldi Oktatásszervező Központ az „EduFair Budapest – Nemzetközi Oktatási Börzén.

Időpont : 2014. november 20. 10:00 – 19:00
Helyszín : a Bron-Y-Aur Kft. Konferenciaterme (1088 Budapest, Múzeum utca 9., I. emelet)
A börze honlapja: www.edufairbudapest.com

November 20-án 10-19 óra között neves külföldi középiskolák és egyetemek részvételével kerül megrendezésre az ötödik "EduFair Budapest" ingyenes Nemzetközi Oktatási Börze.

A kiállítás egyedi lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők információkat gyűjtsenek a külföldi programokról (nyelviskolák, középiskolák és egyetemek ajánlatairól, ösztöndíj lehethetőségekről, külföldi diákmunkákról, szakmai gyakorlatokról), karrierépítési tanácsokat hallgathatnak meg és személyesen találkozhatnak az intézmények képviselőivel.

A kiállítás ideje alatt előadások is lesznek a külföldi nyelvtábori, középiskolai és egyetemi oktatásokról, karrierépítésről, Ösztöndíjakról és szakmai gyakorlatokról.

A résztvevő intézmények:

Buckswood School, Brooke House College, European University, Business & Hotel Management School, Campus France, Study in Denmark, Studium Akadémia, Inholland University of Applied Sciences, University of California Los Angeles, University of California San Diego, University of Portsmouth, Middlesex University, University of Bedfordshire, Central European University, Andrássy Universität Budapest, Fulbright EducationUSA, CCUSA, AIESEC, Kontakt Képző Központ, és a Bron-Y-Aur Külföldi Oktatásszervező Központ képviseletében a külföldi nyelviskolákról, nyelvi táborokról, középiskolai és felsőfokú továbbtanulási lehetőségekről kaphatnak felvilágosítást.

A börze a látogatóknak ingyenes!