Eger az orosz piacon

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 09. 13:13

Szeptember 14-17. között turisztikai szakmai napot szervez Moszkvában a Magyar Turizmus Zrt. moszkvai külképviselete. Az eseményen nagyszámú orosz tour operátor, és utazási iroda jelezte részvételét, hogy megismerje a 2015-ös téli és a 2016-os tavaszi magyar kínálatot.

Az eseményen az Eger Városi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. (helyi TDM) és az Eger Térsége TDM Egyesület közösen mutatja be a térség turisztikai vonzerőit és a kellemes élményt nyújtó utazási csomagjait, melyeket azon szolgáltatók állítottak össze, akik tartósan jelen akarnak lenni az orosz piacon.

A rendezvényen Prokai Rózsa tart előadást orosz nyelven a szakmai közönségnek. A nagyobb érdeklődés felkeltése céljából az előadás keretében bemutatják a térségről és a településekről készített, turistákat invitáló rövid reklámfilmeket is. Ezeket a rövidfilmeket a térség képviselője további felhasználásra átadja a 40 legjelentősebb forgalmat lebonyolító orosz utazásszervezőnek.

Az Eger Térsége TDM Egyesület még az idén tervezi orosz tour operátorok fogadását is, hogy az ide látogató utazásszervezők személyesen szerezzenek információt a térség szolgáltatásairól, a látnivalókról, a turistákra váró kellemes élményekről.