Eger lesz az Utazás kiállítás belföldi díszvendége

Forrás: turizmus.com

 2020. február 15. 13:12

Eger és térsége belföldi díszvendégként kedvezményes ajánlatokkal, nyereményjátékkal várja a látogatókat az idei Utazás kiállításon.

A díszvendégi szerep az évről évre rekordokat döntő turisztikai eredmények ünneplése mellett fontos küldetést is jelent – írja közleményében a megjelenést összefogásban koordináló egri önkormányzat és az Eger Városi Turisztikai Kft.

Noha Eger nevét már mindenki jól ismeri Magyarországon, és a fő attrakciókat is szép számban keresik fel hazánkból, a város dinamikus fejlődése számos újdonságot eredményezett az utóbbi években. Lépten-nyomon vár ránk valamilyen kellemes meglepetés, olyan kisebb vagy nagyobb attrakciók, melyek miatt évente több alkalommal is érdemes újra elutazni Egerbe. A kiállításon a szintén folyamatos megújulásnak örvendő, kiemelt vonzerők mellett ezeket az apróbb újdonságokat is bemutatják.

A város vonzereje a környék sokszínűségének is köszönhető. Az Utazás kiállításon Eger a térséggel közös standon mutatkozik be, az érdeklődők így már a helyszínen megtervezhetik a teljes nyaralásukat. A díszvendégi standon Eger, az Egri Termálfürdő, valamint az egri vár mellett saját pultot kap a Gyógyvizek Völgye, Mezőkövesd, Noszvaj, Szilvásvárad, Bélapátfalva, Gyöngyös, Hatvan és az Eger térsége TDM Egyesület.

A megújuló régi vonzerők mellett apróbb újdonságokat is kínál Eger

Fotó: Eger Városi Turisztikai Kft.

Mind az egri, mind a térségi résztvevők számos ajánlattal és nyereményjátékkal készülnek a kiállításra. Az érdeklődők számottevő kedvezményekkel foglalhatnak szállást, a szerencsések pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, közöttük ajándékcsomagokkal, illetve borkóstolásra vagy szállásfoglalásra szóló ajándékutalványokkal (bővebb információ ITT található).

A szervezők törekedtek a költségtakarékos, azonban mégis minőséget sugalló, fenntartható kiállítási részvételre. A digitális technológia egyre nagyobb térhódításának köszönhetően az ajánlatok online is elérhetőek, a részvételben meghatározó szerepet kap az internetes jelenlét is. A kiállítás részleteiről Eger turisztikai honlapján érhetőek el további információk.

Eger és térsége ajánlatai a Hungexpo „A” pavilon 308A standján érhetőek el február 27. és március 1. között.

Kapcsolódó cikkek